Organic Grapes: 85% Chardonnay, 15% Pinot nero
Wine Making: Sof pressing, inox termoconditioned basins fermentation
Ageing: 6 months in inox basins
Refining: At least 24 months on the yeasts
Alcol: 12,5%
Sugar: zuccherino: 0 g/l
Colour: Straw yellow
Perlage: Fine and persistent
Smell: complex and tropical fruity
Taste: Dry, sapid and persistent
Matching: It can accompany the whole meal, excellent with meat and fish
Service Temperature: 6/8 °C
Soil Type: Calcareous with a quartz-limestone matrix, partly clayey
Upbringing Method: Guyot
Stumps per Hectare : 90 qli
Type: Franciacorta dosaggio zero DOCG
Note: Vinification carried out without the use of sulphur at every stage of the processing: from the moment of the entry of the organic grapes in the cellar to the time of the draught is never added sulfur
Questo sito web utilizza i cookie tecnici per il suo normale funzionamento. Sono inoltre presenti widget social e pulsanti di condivisione che potrebbero rilasciare cookie di terze parti. Per attivare tutte le funzionalità del sito, è necessario accettare i cookie. Per maggiori informazioni, si prega di leggere la Privacy Policy. Maggiori informazioni
Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.